Зі святом Останнього дзвоника!




Дорогі мої діти!

Як швидко пролетіли ці 5 років. Здається, ще вчора ви стояли на гімназійну подвір'ї такі маленькі, такі крихітні, такі безпорадні, мов пташенята, які роблять спроби свого першого польоту. Ще вчора ви тремтіли, боязко і крадькома дивлячись на мене - суворого класного керівника.

 

Ще вчора ви трепетно стояли біля батьків, не знаючи, що ж вам робити далі. Начебто часу пройшло так мало, адже 5 років пролетіло, немов одна мить. Поріг гімназії все той же, а ось ви стали іншими. Ви вже не маленькі хлопчики й дівчатка,  ви сильні юнаки й чарівні паняночки,  попереду в яких нові сторінки життя.

 

Ви завершили тільки один етап шкільного житя, у якому вам допомагали батьки і вчителі.  У цих стінах вам було дано необхідне джерело знань, ви навчилися розуміти себе і свій внутрішній світ, відстоювати свою точку зору і принципові переконання.

Це той початковий капітал, який стане вам надійною опорою в боротьбі з майбутніми життєвими негараздами і випробуваннями.

Попереду багато нового: потрібно  визначитися  з майбутньою  професією, докласти зусиль, щоб мрія стала дійсністю. 

Я не буду бажати вам легкого життя, без випробувань, просто тому, що такого не буває. Але нехай же ваш перший крок буде вдалим, адже саме від нього залежить так багато! Нехай кожен прожитий день радує вас здійсненими планами, позитивними емоціями і такими необхідними вашими досягненнями.

Що б не трапилося, упевнено крокуйте до чітко поставленої мети - і тоді у вас обов'язково все вийде! 

Поважайте своїх батьків, не забувайте дякувати їм за  все, що маєте в цьому житті. Пам'ятайте: ваші успіхи, ваше щастя - то еліксир молодості й здоров'я для мами й тата!

Збережіть в собі ту наївну дитину, якою ви колись вперше прийшли сюди, дбайливо плекайте в пам'яті світлу безтурботність дитячих років.

Нехай вас завжди, мої любі,  оточує тільки щира любов і міцна дружба. 

А всім, хто вирішив продовжити навчання в інших закладах, бажаю щасливої дороги в нове життя!

Пам'ятайте, діти, що найпрестижніша і найважча професія водночас - бути Людиною! Я щиро бажаю вам осягнути її!

Зі святом Останнього дзвоника!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Трішки поезії...

Завдання для учнів 5 класів

Перевір свої знання з теми" Фонетика. Графіка. Орфоепія. Орфографія"