У добру путь, дорогі діти!

    



Любі мої діти, як швидко ви стали дорослими. Наче одна мить, пролетіли шкільні роки. Здається, ніби вчора ми з вами зустрілися вперше… Та з того часу  7 разів схилялися до гімназійного порогу осінні квіти, відхурделило 7 зим, відбуяло білим цвітом 7 весен. 7 разів кружляв над вами тополиний пух, як той вальс, що бентежить душу. «Перші» дзвінки змінювалися «останніми», ми поспішали кудись, планували, мріяли, а ви з маленьких дівчат у білих бантах  ставали граційними паннами, з пустотливих хлопчиків – серйозними і впевненими юнаками. Та ви не просто виросли, за цей час ви стали по-особливому рідними для мене й дорогими. З вами легко, просто й надійно, адже ви – це постійна енергія, мудрість, інтелект, талановиті артисти, музиканти, упевнені спортсмени, умілі танцюристи, креативні художники. Ви веселі, балакучі, непередбачувані, просто класні!

   Дякую за прекрасні миттєвості, яскраві спогади, навіть хвилювання й клопоти, дні, а то й вечори, проведені разом і наповнені позитивом, щирістю й добротою. Ми спільно з вами писали нову сторінку шкільної історії, вчилися одне в одного пробачати, підтримувати, радіти й сумувати. На фінальному етапі наш клас став справжнім зразком єдності й неподільності нашої Батьківщини, адже до спільної мети, долаючи всі негаразди, з вірою в щасливе майбутнє пліч-о-пліч ішли подоляни, галичани, буковинці, херсонці, харків’яни, маріупольці, донеччани. Дуже сумуватиму за всіма вами, мої любі…

        Дорогі батьки, дякую вам за те, що довірили мені найцінніше. Я старалася зробити все, щоб наші діти насамперед виросли справжніми Людьми, щирими Українцями. Дай, Боже, вам сили, здоров’я, щастя і гордості за ваших доньок і синів.

     Любі мої діти, сьогодні бажаю вам сміливості, не бійтеся ступати на нову стежину. Вона обов’язково буде мирною і щасливою, а якщо траплятимуться випробування, то приймайте їх гідно й ніколи не опускайте руки. Згадуйте мудрі слова: навіть після найбільшої грози на небі обов’язково з’являється веселка.

     Пам’ятайте: справжні скарби, які знадобляться вам надалі, - це скарби вашої душі: доброта, любов, щирість, совість.

    Кожен з вас, добре знаю, має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її та боріться за неї. «Сміливі завжди мають щастя!» (І. Багряний).

   Дорогі діти, я щиро вірю, що ваше майбутнє буде щедрим на добрих людей, вірну любов, щиру дружбу, справжні успіхи. І впевнена на всі 200% у ваших перемогах і зростаннях, бо ви – найкращі!

     Люблю й ціную кожного з вас! Завжди чекаю в гості! Хай щастить!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Трішки поезії...

Завдання для учнів 5 класів

Перевір свої знання з теми" Фонетика. Графіка. Орфоепія. Орфографія"